Intr-o lume de papagali, mai bine raman corb!

De ce sa ma citesti? Pentru ca zenul te blegeste si un feng shui bun te face de-a dreptul cu capul! In viata ai nevoie de energie si competitie! Iar nimic nu ne face ziua mai buna decat un misto bine pus la punct de altii mai prosti ca noi, cuplat si cu un reality check pe bune.

Asa ca ramai la curent

cu ultimele trenduri in materie de derapaje si descoperiri, clar determinate si avocateste argumentate! Nu rata ocazia de a spune si tu ceva in comentarii, doar fraierii tac din gura in ziua de azi! Cand iti versi nervii cu un comentariu bun, deja ai o zi mai frumoasa!

Subscribe to Derapaje & Descoperiri

Opiniile mele despre tehnologie, economie, corporatisme, piata IT si diverse altele care ma preocupa, sau preocupa societatea. Subscrie si te voi tine informat, nu scriu ca sa umplu pagini aiurea, nu traiesc din asta :))

People

Sebastian Dracopol

Product/Project Manager in dezvoltarea de tot ce presupune cod. Fan Diablo, Dune si Apple. Digital nomad ( pe bune nu 10 zile pe an ). Satul de papagali, someri cu pareri, coachi de viata si cariera, misecuvenisme si bloggeri fomisti.