11 Comments
Mar 20, 2023Liked by Sebastian Dracopol

Corect. Am auzit intr-un interviu,in care intervievatul nu a putut sa raspunda la mai mult de 5% din intrebari, fraza de final. La intrebarea "daca mai ai tu ceva de adaugat" a raspuns, "stiu ca nu am raspuns la majoritatea intrebarilor, dar am doi copii acasa si am nevoie de job".

Pai si atunci ce cauti nenica sustinand in cv ca stii cate in luna si in stele? Mai si aplici pe pozitie de senior? Problema e ca, cel care a tinut interviul tehnic (primul de altfel de triere), era specializat pe altceva, si totusi si-a rupt cateva ore ca sa poata sustine interviul la un nivel decent (aka intrebarile erau de bun simt, cu concepte generale)

Expand full comment
Mar 20, 2023Liked by Sebastian Dracopol

Mai este si cazul in care rectrutorii isi cearta cercul de conexiuni ca un share nu costa nimic si dureaza 2 secunde.Dati haidei cu “shareul”.Tap-tap ? 😄🍺

Expand full comment

Eu inteleg sa aplici la 1000 de joburi, si inteleg sa nu fii bagat in seama pentru ca nu ai calificarile necesare. Dar ce nu inteleg eu este nevoia de a posta pe social media despre asta. Pai daca eu zic ca am aplicat la 1000 joburi si nu mi-a zis nimeni nimic, clar eu sunt ala care se face de ras. Practic imi fac mai mult rau mie. De ce oamenii nu gandesc chestiile astea....

Expand full comment

Ce-mi plac mie boomerii ăștia care pretind loialitate intr-o companie de dragul loialității.. băi tataie, ia stai tu intr-o companie care-ți dă 2% mărire cu inflația 16% deși tu ești "very good performer" și pe urmă vaită-te. Nu mai suntem la fabrică să stăm 40 de ani in același post. Degeaba ai păr alb in cap.

Expand full comment

Unii angajatori,după interviu,vad ca ai gândire critică și te refuză, întrucât nu vor un scandalagiu în echipă. Pot elabora.

Expand full comment

Imi place ca poti detecta suturi in fund prin CV-uri.Chat GPT nu poate. 1-0 pt Humans 💪😄

Expand full comment