18 Comments
Mar 17Liked by Sebastian Dracopol

Cel mai nasol e sa primesti un feedback pozitiv dupa interviul tehnic si apoi sa iti spuna ca postul s-a ocupat intern, dar cauta sa mai deschida o pozitie si te anunta dupa.

been there, done that.

Expand full comment
Mar 17Liked by Sebastian Dracopol

Ma regăsesc în articol,ca și alții, de altfel.Free market.

Expand full comment

Ca sa scapi de orice fel de complicatii, si pentru recrutor si pentru candidat, cel mai bine e sa NU ai HR si sa NU recrutezi.

Am fost intr-o companie care, practic, nu exista pe planul asta. Si cand intrebai daca mai vin oameni, raspunsul era: "Cum, voi nu vedeti ce fac Twitter, Facebook, Amazon (dau oameni afara)?"

Cum ar veni, nu ne cauta nimeni si nici noi nu cautam pe altii. No complications, no strings attached :)))

Expand full comment
Mar 17Liked by Sebastian Dracopol

Wow!!! Inca un dus rece pentru cei ce idealizeaza procesele de recrutare, sau au citit prin diferite locuri ca "asa trebuie sa decurga un proces de recrutare".

Si cand se intampla sa te simti "ales" si recrutorul iti blocheaza telefon/wa/sms si nu mai raspunde vreo trei luni, te duci la psiholog? Cand revine dupa trei luni si-ti spune nonsalant ca ai ... devenit "ales" dupa alti 3 "alesi" inaintea ta si care nu au mai raspuns la apelurile lui, unde te mai duci? Ca e mai mult de "treaba" decat pentru un singur psiholog:))))

Expand full comment

Extrapoland rationamentul tau in zona de dating apps, s-ar justifica si ghostingul practicat masiv...

Expand full comment